RawHair's Koncept

Navnet RawHair står for mange ting og det er valgt ud fra tanken om det “rå” altså det enkle, ukomplicerede, naturlige og vilde hår.
RawHair bestræber sig på at være et miljøbevidst sted, hvor der er tænkt over detaljer og klodens ressourcer. Miljøet er noget der skal væres om! Og det kan RawHair samtidig give, uden at gå på kompromis med lækkert hår, og en luksuriøs følelse.
RawHair er et sted med økologi, genbrug, kvalitet og CO2 bevidsthed. I RawHair arbejdes der konstant på at holde butikkens CO2 forbrug nede. En traditionel frisør arbejder med kemi, som påvirker miljø. Det er netop det, der skal laves om på. Der bliver derfor tænkt alternativt i salonens hverdag, og der prøves hele tiden nye ideer af, som bryder med den traditionelle forestilling om frisørfaget.

“Nej! Vi skal ikke hjem! Vi skal Videre!”
- Egon Olsen

RawHair's Indehaver

Mit navn er Charlotte. Jeg har været uddannet frisør siden december 2011, fra en kemisk salon i Dragør. Jeg har arbejdet som “grøn frisør” på Islands Brygge siden da. Jeg har derfor erfaring fra “begge verdner” af branchen. Min passion ligger i god kundepleje, i lækkert hår og i at passe på vores klode. I slutningen af 2018 startede jeg på barsel med min søn. Og som om, at blive forældre for første gang ikke var udfordrende nok, kastede jeg mig ud i min personlige drøm om at åbne en min egen frisørsalon. 

Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i RawHair.

“Det har jeg aldrig prøvet før, så det klare jeg helt sikkert”
- Pippi Langstrømpe

RawHair's Produkter

Der arbejdes primært med produkter af mærkerne Ingredien & Kvansus i salonen. Produkterne er udviklet og produceret lidt nord for Aarhus på en lille fabrik. Her foregår hele produktionen, lige fra udvælgelse af råvare, udvikling og fremstilling til de færdige produkter. RawHair har blandt andet valgt disse lokale danske mærker, da virksomheden har stor fokus på at reducere CO2-forbruget.